ict.kth.se_MNF --

 

Om ict.kth.se_MNF
Svenska

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet ict.kth.se_MNF . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan ict.kth.se_MNF
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till ict.kth.se_mnf@maillist.sys.kth.se.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till ict.kth.se_MNF

Du kan anmäla dig till ict.kth.se_MNF genom att fylla i nödvändig information nedan. Detta är en stängd lista, vilket betyder att din ansökan måste godkännas av listans administratör. När din anmälan har behandlats, kommer du att få listadministratörens beslut skickat till dig i ett e-postbrev. Detta är också en privat lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar inte är tillgänglig för andra än dem som är medlemmar av e-postlistan.

(Observera att detta är en paraplylista, som är gjord för att bara ha andra e-postlistor som medlemmar. Detta betyder bland annat att din fråga om bekräftelse kommer att skickas till '-owner' kontot för din adress.)

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat. 

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden: Svenska  
Medlemmar av ict.kth.se_MNF
(The subscribers list is only available to the list members.)

Skriv in adress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Adress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan ict.kth.se_MNF), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan ict.kth.se_MNF administreras av postmaster at ict.kth.se
Administrativ sida för ict.kth.se_MNF (kräver inloggning)
Lista över alla e-postlistor på maillist.sys.kth.se

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered GNU's Not Unix